Vpis

Toplo vas pozdravljamo na začetku naše skupne poti k duši in z njo ter vas z veseljem vabimo v naš krog!

  • Vabimo vas, da se pridružite prvi stopnji v prvem letniku Akademije misterijev, ki vam bo postavila temelje za vsa nadaljnja raziskovanja. 
  • Tukaj prejmete bogat preplet poglabljanja v nove vsebine, učenja meditacije in medsebojno delitev prek pogovorov, ki obogatijo in osmislijo naše skupno potovanje. 
  • Skupna pot se prične konec novembra in poteka devet navdihujočih zaporednih mesecev, ko se skupaj srečamo približno štirikrat na mesec.
  • Naša srečanja potekajo tedensko v večernih urah od 18.00 do 20.30 in občasno ob sobotah v dopoldanskem času, tako v Ljubljani kot prek aplikacije Zoom.
  • Mesečni prispevek šolnine poravnavate tekoče, v času trajanja programa. 

Vpis je odprt za vse, ki čutite, da vas naše vsebine nagovarjajo in čutite potrebo po duhovnem razcvetu. Za varno in stabilno Pot je obenem dobro, da ste dopolnili 21 let in da ste v stanju telesne in duševne uravnoteženosti. 

Naše potovanje bo vodeno s skrbno roko, budnim očesom in toplim srcem izkušenih učiteljev Akademije misterijev, ki bodo z veseljem delili svoje izkušnje in védenje z vami.

Srčno vabljeni, da se pridružite tej čudoviti poti k osrednjemu misteriju življenja, ki sije globoko v osrčju vsakogar med nami! Veselimo se vas in vas pozdravljamo!

To top